Waar kunnen wij u mee helpen?


Nefkens 140 jaar!

afdrukken

Nefkens bestaat dit jaar alweer 140 jaar!

 

De 19e eeuw: de basis van het bedrijf wordt gelegd

In 1878 legde molenaar Jan Nefkens uit Amersfoort de basis van het bedrijf Nefkens met de verkoop van voertuigen. De eerste auto uit de Amersfoortste 'reparatie-inrichting' was een Dion-Bouton uit Frankrijk. In die tijd reden er nog maar een paar honderd auto's rond in Nederland. Jan en zijn zoons waren dus echte pioniers. De gebroeders Nefkens - Piet en Antoon, zoons van Jan - bezaten toekomstvisie en een enorm doorzettingsvermogen. Zij bouwden het bedrijf Nefkens in hoog tempo uit.

 

De 20e eeuw: Nefkens en Peugeot raken onlosmakelijk verbonden

Drie automerken zijn bepalend geweest voor het succes van Nefkens: het Duitse merk Adler, Graham Paige uit de VS en Peugeot uit Frankrijk. Van de ongeveer 250 auto's die in 1903 reden was een kwart Peugeot. Peugeot is sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met de naam Nefkens. 

In 1950 veroverde de auto definitief de Nederlandse wegen. Nefkens speelde daar snel en professioneel op in en ontwikkelde zich tot een landelijk opererende Peugeot-dealer.

 

De 21e eeuw: Nefkens groeit uit tot de grootste Peugeot-dealer van Nederland

Nefkens heeft op dit moment maar liefst 23 vestigingen door heel Nederland. Zonder onze trouwe klanten was dit niet gelukt. Hartelijk dank voor uw vertrouwen!

En bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige nieuwe auto of occasion kom dan zeker even langs en profiteer van een van onze jubileumkortingen!


Alle aanbiedingen

Reageer op deze actie!

REageer op deze actie!

Reageer direct!

Volg Nefkens